Dragobetele vine cu surprize pentru buzoieni! Teatrul „George Ciprian” oferă două bilete gratuite celor care s-au născut ori căsătorit pe 24 februarie

Teatrul „George Ciprian” oferă și anul acesta bilete gratuite (în zona VIP) la piesa ,,O zic din viața mea” din 24 februarie, ora 18:00, celor care s-au căsătorit pe 24 februarie ori sunt născuți în această zi. Mai mult decât atât, toți îndrăgostiții care vor fi prezenți în data de 24 februarie la teatru vor primi certificate de căsătorie pentru o zi. Rândul A (lângă scenă) va fi rezervat pentru cuplurile care dovedesc că s-au căsătorit în data de 24.

Cei interesați trebuie să știe că înscrierea are loc până vineri ora 12.00, iar pentru a participa trebuie să îndeplinească unele condiții. O altă surpriză pregătită îndrăgostiților pentru această zi este „Poarta lui Dragobete” – locul special amenajat pentru cei ce se iubesc. Totodată, cuplurile de îndrăgostiți, de orice vârstă, vor avea ocazia de a imortaliza acest moment cu o fotografie. Sărbătoarea iubirii, Dragobetele, aduce și alte surprize precum certificate de căsătorie, șampanie, prăjituri, candy bar și multe altele.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: