Expoziție la Lopătari

Anunț de la Primăria Lopătari

Claudiu Constantin, primarul comunei Lopătari:

Dragi prieteni ai comunei Lopătari,

Luni, 27 decembrie 2021, în sala Căminului Cultural din satul Lopătari va avea loc o expoziție de obiecte lucrate de meșteri locali din comuna noastră și costume naționale autentice. De asemenea vor mai fi expuse o serie de tablouri pictate de Theodora Diaconu, o pictoriță foarte talentată din cătunul Valea Sării.

Cu această ocazie puteți vizita și colecția muzeală „7 locuri de poveste”, un spațiu inspirat din legendele cu balauri și uriași, căpcăuni și spirite protectoare, dar și de povești cu pietre magice și leacuri din bătrâni. Vom primi și vizita unor colindători speciali care ne vor binecuvânta cu glasurile lor pentru anul ce va veni.

Dacă doriți să explorați și mai mult din comuna noastră, puteți merge la cele 2 Focuri Vii din satele Lopătari și Terca, puteți explora canionul de sare de lângă cătunul Săreni sau urca pe vârful Ivănețu (1191m) de lângă satul Plaiul Nucului.

Vă stăm la dispoziție cu informațiile de care aveți nevoie pentru a explora comuna Lopătari în această zi. Cel mai probabil vom avea și zăpadă, ceea ce este un motiv în plus să ne călcați pragul.

Evenimentele se vor desfășura cu respectarea legislației în vigoare.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: