Înapoi la școală, cu oprire la cinema, în famile

 

În câteva zile începe un nou an școlar, ocazie de bucurie pentru unii și întristare pentru alții. Vacanța e pe sfârșite, ne așteaptă noi provocări.

Happy Cinema alungă melancolia care ne încearcă la sfârșit de vară și ne invita cu familia la film, ceea ce înseamnă că putem merge la cinema cu doar 11 lei/ bilet, preț valabil pentru toată lumea, adulți sau copii, în perioada 6- 19 septembrie.

Este o ocazie grozavă de a petrece timp frumos împreună, la un film amuzant.

Luca aduce pe marele ecrane povestea unui băiețel-pește-sirenă  care pornește împreună cu prietenul lui într-o călătorie plină de aventură. Este un film care vorbește despre curaj, libertate, acceptare, prietenie și puțin despre Italia.

Simpatic și aventuros, Peter Iepurașul nu se dezice și face o mulțime de trăsnăi, însă rămâne un prieten bun și un camarad pe cinste.

Patrula Cățelușilor se reunește pentru o nouă misiune – salvarea Orașului Aventurii din ghearele pisicilor obraznice și ale liderului lor. Un film despre echipă, o misiune presărată cu momente emoționante și amuzante deopotrivă.

Pentru cei pasionați de sport și desene animate, Space Jam aduce pe ecran meciul secolului! LeBron James, alături de Bugs Bunny, Taz, Sylvester, Speedy Gonzales și prietenii lor, participă la un meci de baschet cum nu ai mai văzut, a cărui miză este refacerea relației cu fiul său.

Oricare din filmele de mai sus poate fi vizionat  la Happy Cinema din Galleria Mall, între 6 și 19 septembrie cu doar 11 lei/ bilet.  Programul se găsește pe https://happycinema.ro/happy-buzau/program iar biletele se pot achiziționa online sau direct din cinematograf.

Dacă aveți prieteni iubitori de filme, le puteți da vestea și lor! Cu cât mai mulți, cu atât distracția e mai mare.

Toamna asta, ne vedem la cinema! La Happy Cinema.

 

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: