„INTERMEZZO” LIRIC LA BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ

AFIS_CICU_BOBOCÎn aula „Basil Iorgulescu” a Bibliotecii Judeţene „V. Voiculescu” va avea loc vineri, 14 august a.c., de la ora 13,00, lansarea volumului de poezii „Cel mai frumos cântec vine pe furiş”, un „intermezzo” liric semnat de „duetul” Mihaela Roxana Boboc vs. Tudor Cicu.

Povestea apariţiei acestei cărţi a început pe o reţea de socializare, când Mihaela Roxana Boboc şi-a postat o poezie de dragoste. Întâmplător sau nu, poezia a fost descoperită de scriitorul Tudor Cicu, membru U.S.R., care i-a dat o „replică” în acelaşi registru liric. Au urmat alte „replici”, de data aceasta pe teme propuse de cei doi poeţi şi astfel a apărut această carte cu „poeme în oglindă”. În prefaţă, Tudor Cicu dezvăluie „povestea ce a venit odată cu cântecul, pe furiş, iar Roxana Mihaela Boboc recunoaşte că „se întâmplă în viaţă ca poezia să-ţi devină cântec de leagăn”.

 Apărută la Editura „Rafet” din Râmnicu Sărat, cartea se bucură de o elogioasă cronică de preîntâmpinare – „Din încrucişarea floretelor sentimentale” -, semnată de cunoscutul scriitor Ion Roşioru.

 Publicist-Viorel Frîncu

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: