Noi stele pe Aleea Celebrităților: actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu, Rodica Mandache

aleea-celebritatilorDespre Valeria Seciu, Mihai Dinvale, directorul Teatrului Mic a afirmat că nu poate  vorbi despre starul Valeria Seciu , ci despre divina actriță a teatrului românesc.

Ion Besoiu a afirmat că toată cariera sa de aproape 68 de ani nu se datorează lui, ci tuturor colegilor cu care a împărțit scena în toată această perioadă. În acest context, Ion Besoiu a afirmat că dacă este vorba de o personalitate care i-a marcat cariera, aceea se numește Radu Stanca. El este cea mai mare stea a carierei sale. Mariana Constantinescu, criticul care a omagiat activitatea actorului Ion Besoiu, a făcut acceași remarcă despre Radu Stanca, remarcând că Besoiu este printre puținii artiști care pot face aprecieri despre Stanca. Ea a mai adăugat că Besoiu s-a remarcat și ca un excelent manager, într-o perioadă sensibilă, a Teatrului Bulandra.

premiul pentru intreaga activitate inteatru=ion besoiu‘’Ca director la Bulandra…, a știut să facă slalom prin teroarea cenzurii, a ideologiei și să scoată la rampă piese și spectacole excepționale, a știut să-și pună în valoare trupa”, a declarat critical Mariana Constantinescu despre Ion Besoiu.

Rodica Mandache a fost omagiată  de actorul Marius Manole.

‘’Se spune că există o prăpastie între generații. Pentru mine, doamna Rodica Mandache este dovada clară că acest lucru nu se întâmplă”,  a afirmat Marius Manole.

Sursa : Agerpres

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: