SUTE DE BUZOIENI PREZENȚI MARȚI SEARĂ, LA CONCERTUL SUSȚINUT DE ȘTEFAN BĂNICĂ

Sursa foto: Buzau Media

Buzoieni de toate vârstele au venit marți seară, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” pentru a-l urmări pe Ștefan Bănică, în concertul de promovare al albumului „Picat din lună”. Buzăul este penultimul oraș care face parte din turneul de promovare al ultimului album „Picat din lună” care cuprinde 11 orașe din țară și orașul Chișinău din Republica Moldova.

Debutul spectacolului a părut sub așteptările artistului, ceea ce l-a determinat să spună că „Buzăul este cel mai liniștit oraș, din tot turneul”. Pentru a mai anima publicul prezent în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, Ștefan Bănică a ales să alterneze melodiile deja consacrate cu cele noi de pe albumul „Picat din lună”. Aceasta a părut o soluție ideală care i-a făcut pe buzoieni să se ridice de pe scaune și să danseze după ritmurile antrenante ale cântecelor solistului.

Sursa foto: Buzau Media

La concert au fost prezenți șefi din unele instituții deconcentrate precum și fostul primar al Buzăului, Constantin Boșcodeală însoțit de soția sa.

Sursa foto: Buzau Media

Ştefan Bănică este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România, cariera sa, care se întinde pe o perioadă de peste 25 de ani, cuprinzând realizări marcante în muzică, teatru, film şi televiziune. Debutul său artistic a avut loc în 1984, când a interpretat rolul Guriţă, în serialul „Eroii nu au vârstă”, în regia lui Mihai Constantinescu, însă adevărată sa afirmare în lumea filmului a venit odată cu rolul Mihai din filmul „Liceeni”, în 1986. Din 1987, Ştefan Bănică poate fi văzut şi pe scenele de teatru din România.

În ceea ce priveşte cariera sa muzicală, până în prezent, a lansat peste 15 materiale de studio, iar multe dintre melodiile pe care le-a înregistrat au devenit hituri şi au fost difuzate pe toate canalele media. Printre acestea se numără „Găseşte-mi loc în inima ta”, „Te iubesc, femeie”, „Veta”, „Toată lumea dansează”, „Cum am ajuns să te iubesc” şi „S-o facem lată”. De-a lungul timpului, cântăreţul a colaborat cu mai mulţi artişti de renume din industria muzicală, printre care: Andra, Cabron, Marius Moga, Pacha Man şi Nicoleta Nucă.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: