ADVERTORIAL: Meniuri alese… pe alese!

platou_taranesc

Ți-e foame și nu te-ai decis asupra meniului? BIG KEBAB KRC vine cu o ofertă de nerefuzat!

Vrei un meniu  tradițional românesc? Ai de ales! Fasolea românească cu cârnați, cotlet de berbecuț, cârnați de casă, cârnații de pleșcoi și platoul tradițional țărănesc, plin de bunătăți: brânză, cârnați, pastramă, mici și, bineînțeles, mămăliguță.

Oferta de mâncare cu specific arăbesc, cu mâncăruri atent pregătite, conform tradiției arăbești, foarte aromatizate cu condimente specifice, aduse special pentru a da gust și savoare mâncărurilor arăbești, este la fel de bogată. Poți alege șiș kebab, adana kebab, iskender kebab, pide  sau lahmacun.

big_kebab1

Deserturile sunt la fel de ispititoare: de la tradiționala plăcintă cu brânză și stafide, sau cu mere, la înghețate și minipateuri. Surpriza este dată de deserturile arăbești, pe care trebuie să le încercați!

Meniurile se stabilesc la comandă și se prepară în fața clientului. Ești acasă și nu vrei să gătești? Comandă de minim 20 de lei și ai și transportul gratuit. Pensionarii au un meniu special, cu abonament, la care se fac discount-uri substanțiale. Poți servi un meniu complet, cu doar 10 lei!

Și, detaliul care face toți banii: mâncarea este pregătită de chef Viorel,care a câștigat foarte multe premii în domeniul preparatelor culinare de calitate excepțională.

BIG KEBAB KRC! Mai bun nu se poate!

frigarui-big-kebab

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: