Ferește-te să mănânci pepenele care are crăpături înăuntru!

Este sezonul în care pepenele are mare căutare. Conține o cantitate importantă de vitamine și minerale pe care celulele corpului le folosesc din plin.

Acest fruct delicios este sărac în calorii motiv pentru care este recomandat în atât de multe diete. În plus, consumul de pepene are un efect revigorant.

Însă, în cazul în care tai un pepene și în interiorul lui găsești o crăpătură mare… este un semn teribil care arată că o substanță periculoasă a fost utilizată în timpul dezvoltării fructului. Este vorba despre forclorfenurol, care a grăbit dezvoltarea pepenelui.

Problema este ca substanță odată ajunsă în corpul uman poate produce tumori și alte probleme neurologice care sunt extrem de greu de tratat ceea ce înseamnă că ar trebui să arunci pepenele dacă ai văzut că este în această stare.

ampress.ro

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

BuzăuMedia utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru. Apăsând "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie. DA, ACCEPT Mai mult