Horoscopul lunii august. Zile furtunoase pentru unele zodii. Te numeri printre ele?

horoscop-1Obții promovarea la care visezi, întâlnești marea dragoste sau ai parte de experiența vieții tale? Iată ce îți rezervă astrele în luna august.

Berbec

Începutul lunii se anunță unul furtunos pe plan sentimental. Nu este exclus să te cerți cu persoana iubită, dar nu îți faci griji. În cea de-a doua decadă a lunii, lucrurile încep să revină la normal. Pe plan financiar, ai mari șanse să primești o sumă de bani substanțială: fie dintr-un împrumut, fie de la o rudă de peste hotare.

Taur

Ai parte de o surpriză plăcută din partea iubitului. Nu este exclus să îți pregătească o vacanță la Roma sau o cină romantică la malul mării. În cea de-a doua parte a lunii primești o ofertă de nerefuzat. Este posibil chiar să îți schimbi jobul sau să fii promovată.

Gemeni

Ți-e gândul doar la concediu, la mare și la soare. Cui îi pasă că financiar nu îți merge atât de bine pe cât sperai? În dragoste totul este roz, iubitul este mai tandru ca niciodată, iar surprizele din partea lui se țin lanț.

Rac

Luna august se anunță una liniștită pe toate planurile. Nu te vei bucura de cele mai mari reușite pe plan financiar și sentimental, dar nici nu ai de ce te plânge. În prima parte a lunii este posibil să primești o vizită neașteptată, care te va bucura mult.

Leu

Se adună norii în viața ta. Probabil te desparți de iubit sau cineva drag ție îți dă o veste rea. În cea de-a doua parte a lunii, începi să vezi luminița de la capătul tunelului.

Fecioară

Gândul tău este doar la concediu și ai toate motivele, doar ai planificat în cele mai mici amănunte această vacanță. Pe plan financiar îți merge neașteptat de bine. Realizezi, în sfârșit, că iubitul tău este de fapt chiar Făt Frumos, cel la care ai visat dintotdeauna.

Balanță

În luna august lucrurile par să o ia razna pe plan sentimental. Nu te mai înțelegi cu iubitul, iar prietenii nu mai au timp de conversațiile tale în care te lamentezi mereu. La serviciu, în schimb, primești vești bune: se anunță o promovare sau o mărire de salariu.

Scorpion

A venit, în sfârșit, momentul să pleci în vacanță. Câțiva prieteni îți pregătesc o surpriză plăcută. Din punct de vedere financiar se poate și mai bine, dar nu este momentul să te plângi. Doar te duci în concediu, nu?

Săgetător

Toată lumea pare că s-a aliat împotriva ta, dar știi că te poți descurca și fără ajutorul lor. În cea de-a doua parte a lunii vei întâlni o persoană deosebită, care îți va schimba radical viața.

Capricorn

Îți cheltuiești toate economiile încă din prima parte a lunii, însă nu îți pare rău. Faci o achiziție importantă, o mașină sau o mobilă nouă în living, de care ești tare mândră. Partenerul te susține în tot ceea ce faci.

Vărsător

Ești din ce în ce mai irascibilă. Probabil de la căldură. Prietenii, însă, par să nu mai înghită toanele tale. Ai nevoie de o vacanță, de care te vei bucura abia în cea de-a doua decadă a lunii.

Pești

Luna august se anunță una plină de neprevăzut pe toate planurile. Posibil să câștigi un premiu sau să primești un colet de la o persoană dragă. Partenerul tău ți-a pregătit o surpriză pe care nu o vei uita curând.

Sursă ampress.ro

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: