MISTERUL GRUPELOR DE SÂNGE CU RH NEGATIV A FOST DEZVĂLUIT! VEZI CARACTERISTICILE CARE-I LEAGĂ DE DUMNEZEU

Ai-aceasta-GRUPA-DE-SANGE-Cercetatorii-au-descoperit-ca-este-de-PROVENIENTA-EXTRATERESTRA-692x360Cele mai recente studii din domeniul biologiei au scos la iveală că persoanele care au o grupă de sânge cu Rh negativ prezintă în sângele lor trăsături mai puţin umane, ADN-ul lor este diferit de cel al majorităţii oamenilor şi cercetătorii cred că aceste persoane ar putea fi urmaşii Nefilimilor, „îngerii căzuţi” din Biblie, conform yournewswire.com.

Oamenii au patru grupe principale de sânge: A, B, AB şi 0, iar clasificările sunt derivate din antigenii pe care îi are fiecare persoană în sânge, acele proteine care se găsesc la suprafaţă celulelor şi care sunt concepute pentru a combate bacteriile şi virusurile. Cea mai mare parte a populaţiei umane, aproximativ 85% au la suprafaţă celulelor lor aceste proteine şi astfel au grupe de sânge cu Rh pozitiv la fel că maimuţele, dar o mică parte a populaţiei, aproximativ 15%, nu prezintă aceste proteine şi au Rh negativ. Aceste persoane reprezintă un grup special de oameni care, conform ultimelor studii, prezintă în sângele lor trăsături foarte diferite de restul populaţiei, trăsături mai puţin umane ce par a proveni de pe altă planetă, scrie blastingnews.

Cartea Genezei din Biblie prezintă Nefilimii că fiind fiii fiilor lui Dumnezeu şi ai fiicelor oamenilor, astfel ei se consideră că au avut copii cu oamenii şi au creat o nouă rasă, superioară, cu Rh negativ şi cu trăsături diferite de ale celorlalţi. Experţii nu pot stabili cu certitudine dacă persoanele cu sânge cu Rh negativ sunt urmaşi ai Nefilimilor sau ai extratereştrilor, însă cu siguranţă prezintă unele trăsături specifice, precum: inteligenţă peste medie, simţuri foarte dezvoltate, temperatura corpului mai scăzută, tensiunea arterială mai mare, abilităţi psihice şi intuitive mai dezvoltate, sensibilitate crescută la căldură şi la lumina soarelui, o vertebră în plus şi de obicei ochi verzi sau albaştrii şi par roşcat.

Dovezi ştiinţifice arată că acum aproximativ 35.000 de ani au apărut primele grupe de sânge cu Rh negativ în nordul Spaniei şi sudul Franţei, locuri unde şi astăzi putem găsi cele mai multe persoane cu Rh negativ. în Europa 40-45% dintre oameni au Rh negativ, în timp ce în Orientul Apropiat şi Mijlociu se găsesc grupuri mari de persoane cu sânge cu Rh negativ.

Familia Regală Britanică are o grupa de sânge cu Rh negativ şi datorită acestui fapt au apărut numeroase teorii controversate conform cărora membrii acestei familii nu ar fi ceea ce par, ci fiinţe cu mult superioare ce fac parte dintr-un ordin străvechi de extratereştrii umani ce conduc în secret întreagă planetă. Nu există dovezi că acest lucru ar fi adevărat, însă se pare că persoanele cu Rh negativ au ceva în codul lor genetic care îi face să fie lideri înnăscuţi, personalităţi puternice capabile să conducă grupuri mari de oameni.

caplimpede.ro

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: