Născută pentru a cânta: BIANCA TUDORACHE

bianca-tudorache3CV-ul Biancăi Tudorache este plin de informații despre activitatea sa în domeniul muzicii. Ajunsă la vârsta majoratului (pe 7 octombrie va împlini râvnita vărstă de 18 ani), Bianca Tudorache ne explică frumos și simplu, că ea a fost născută pentru a cânta.

“Mă numesc Bianca Tudorache. Pe 7 octombrie voi împlini 18 ani. La vârsta de 5 ani părinții mi-au descoperit înclinația către muzică. Observând faptul că eram atrasă mai mult de canalele de muzică decât de cele de desene animate de la televizor, părinții m-au înscris într-un grup de canto, Minimelos, condus pe vremea aceea de Constantin Ungureanu, în care am activat până pe la vreo 8 ani. Din acel moment am pășit singură în universal muzicii, am început să cânt solo, iar părinții au avut grijă să-mi asigure domeniul de manifestare, prin participarea mea la tot ceea ce însemnau festivaluri de muzică ușoară naționale , dar și internaționale, de la care am cules premii, diplome, trofee și care se regăsesc acum în vitrina mea special amenajată. Pe la 11-12 ani am descoperit că pot cânta la fel de bine și muzică populară, iar de atunci  interpretez ambale genuri de muzică. Timp de 2 ani am făcut parte din orchestra Plaiurile Mioriței. Oamenilor care au contribuit la formarea mea ca artistă le mulțumesc necontenit: Constantin Stănculeanu, Viorel Gavrilă, Dan Dimitriu.

  Cu fiecare spectacol în parte, festival sau emisiune, am dobândit experiența care și –a pus amprenta pe evoluția și  cariera mea muzicală. 

In clasa a VIII-a am susținut un examen la Colegiul National de Arte  Dinu Lipatti din București, pe care l-am luat cu brio și astfel din clasa a IX-a sunt elevă al acestui liceu de arte, la sectia Arta Actorului”, ne-a declarat pentru început, pentru cititorii noștri, Bianca Tudorache.

Această tânără și  cunoscută interpretă buzoincă a muncit enorm, cu ambiția unui sportive de performanță, pentru a construi o carieră de invidiat pentru o tânără de vârsta ei. Nimic nu ar fi fost posibil fără sprijinul necondiționat al familiei, care nu a precupețit niciun efort pentru a-i fi aproape.

 “E un lucru esențial ca familia să te susțină în ceea ce ți-ai propus să faci în viață. Dacă ei îți sunt aproape, totul devine mai ușor”, a concluzionat Bianca, povestindu-ne despre relația ei minunată cu familia.

Anul trecut, de ziua României, viața ei a luat o turnură deosebită. Postarea pe facebook a unei înregistrări cu melodia ”Doamne, ocrotește-i pe români!” a devenit virală și, în scurt timp, a strâns un milion de vizualizări.

“ Pot spune că acest filmuleț mi-a influențat cariera muzicală.Mii de persoane l-au distribuit, printre care și domnul Mircea Geoană.  A fost o onoare pentru mine să primesc cuvinte de laudă din partea dumnealui. Cel mai important lucru care mi s-a întâmplat cu această ocazie a fost primirea unui mesaj pe facebook din partea  Managerului casei de producție  Mango Records, Mihai Gruia, fostul component al trupei Akcent, care mi-a lansat o invitație în studiourile Mango Records. Bineînțeles că am fost de accord și, împreună cu tatăl meu, am semnat un contract cu aceștia. M-am instalat foarte ușor în echipa lor, iar în prezent suntem ca o familie care avem o pasiune comună, muzica. Colaborarea s-a dovedit fructuoasă, odată cu lansarea, în urmă cu o lună, a primului meu single. Piesa se numește “Trofeul din vitrină” și este compusă de Mihai Gruia și Dorian Oswin, de la Mango Records, în colaborare cu  MediaProMusic.

 Primul meu single a avut și videoclip oficial. Filmările videoclipului au avut loc în studioul ONX Media și au durat aproximativ 12 ore. Am avut parte atât de hairstyle profesional, cât și de make up profesional. 

A fost o experiență nouă pentru mine, foarte plăcută și sper din tot sufletul să am parte de-acum încolo de tot mai multe experiente de genul acesta.

Lansarea piesei am făcut-o în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani”, a povestit cu dezinvoltura unui artist consacrat interpreta buzoiană.

Bianca Tudorache pregătește deja cel de-al doilea single. Ea își dorește în momentul de față să aibă un mare succes în industria muzicală românescă.

bianca-tudorache2

bianca-tudorache4

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: