Nu rata înscrierea la FESTIVALUL NAȚIONAL DE MUZICĂ UȘOARĂ PREMIILE MUSIC FACTORY

Mâine este ultima zi de înscriere! Festivalul Național Premiile Music Factory este o manifestare artistică la nivel național organizată de Asociația Culturală Music Factory și Internațional Artist Management.

”Scopul acestei manifestări cu caracter competitiv îl constituie descoperirea și promovarea copiilor și adolescenților talentați în interpretarea muzicii pop specifice vârstei lor, dezvoltarea spiritului de competiție și corectitudine între copii de vârste apropiate, dragostea pentru artă și nu în ultimul rând crearea unor punți de prietenie între concurenți. De asemenea, este o formă de educație cu ajutorul muzicii, de dezvoltare a imaginației, a simțului estetic și a bunului gust, de cunoaștere și repectare a valorilor acestui gen”, ne-a declarat președinta Asociației Music Factory, doamna Georgeta Nicolae.

Festivalul a devenit tradiție, aflându-se la cea de-a VI-a ediție. Invitat special și președintele juriului este Aurelian Temișan. Lui i se vor alătura Adrian Romcescu, Florin Apostol, Denisa Trofin și megastarul Johnny Deep.

”Am introdus și o categorie separată, de duete. Primele 10 duete înscrise vor intra direct în concurs.

Materialele pentru înscriere se primesc doar până vineri, 11 septembrie 2015, orele 24.Sâmbătă , 19 septembrie este marele concurs, la care se vor acorda trofee deosebite, premii substanțiale, dintre care amintim o chitară de excepție și multe surprize”, a precizat doamna Georgeta Nicolae.

music factory

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: