Zdob & Zdub, duminică, la Buzău cu albumul Bestiarium

Maeștrii cross-overului, Zdob si Zdub, poposesc duminică la Buzău unde vor concerta în cadrul turneului național BESTIARIUM.

Turneul național ce poartănumele ultimului album lansat de Zdob si Zdub, acoperă 11 orașe. Pentru că la concertele Zdob si Zdub publicul nu vine doar să asculte și să aplaude, se va dansa și se va cânta pe piese de pe noul album, precum si pe piese care au făcut istorie în ultimii 20 de ani.
Lansând albumul Bestiarium, trupa Zdob și Zdub vine cu un strident și actual mesaj social întru atenționarea publicului către problemele ecologice, care invadează mediul.
Ca element de marketing concret și acțiune motivatoare, trupa intenționează să ofere un aport financiar și să organizeze un crowdfounding pentru achiziționarea și plantarea copacilor în câteva zone critice din Moldova și România.
Albumul Bestiarium a fost compus, în mare parte, în timpul vacanțelor creative ale Zdubilor în Caprații Românești, regiunea Oituz, Covasna. Conceptul general al albumului are ca mesaj relația OMUL și NATURA ca un UNIVERS ÎNTREG.
Majoritatea pieselor poartă titluri legate de lumea FAUNEI și FLOREI, iar unele piese sunt inspirate din FOLCLORUL AUTENTIC și din PATRIMONIUL BASMELOR românești.
Timp de 2 decenii trupa ZsZ contunuă cu succes și originalitate să îmbine diverse genuri muzicale, fiind ași în cross-over muzical și interpretare live profesionistă.
Bestiarium conține piese cu elemente rock și folclorice, punk, ska, electronică, rock psihedelic, street music, acustic, trance, nuanțe din folclor indian și afro.

Concertul este programat pentru duminică de la 19:30, la Sala Maximilian.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: