Noi probe găsite de anchetatori în casa lui Gheorghe Dincă

Sursa foto: miscareaderezistenta.ro

Echipe complexe de polițiști și procurori DIICOT au verificat astăzi, casa lui Gheorghe Dincă de unde au fost ridicate noi probe ce urmează să fie analizate. Este vorba despre probe din podul casei, dar și despre hainele care, la prima analiză, nu sunt ale Luizei. Anchetatorii au descoperit noi urme de sânge pe niște pantaloni, pe un calendar sau pe așternuturi, toate acestea vor fi trimise la Institutul de Medicină Legală, precizează știripesurse. De asemenea s-a găsit și un aparat foto, iar pentru acesta se va cere un mandat de percheziție electronică și va fi analizat conținutul.

Anchetatorii au sigilat în această după-amiază casa lui Gheorghe Dincă și au plecat cu probele pe care le-au ridicat în timpul zilei. Astăzi a fost de altfel prima zi în care anchetatorii au intrat în casa lui Dincă, primul loc verificat fiind podul. Verificări au mai fost făcute și în curtea casei. Mâine vor fi reluate verificările la locuința unde Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe Alexandra și pe Luiza.

Zeci de mii de oameni au aprins luminile telefoanelor, sâmbătă noaptea, la festivalul UNTOLD, în memoria adolescentei care a fost ucisă în Caracal. Momentul a fost organizat de DJ Don Diablo, care a proiectat pe ecranele principale ale scenei fotografii cu Alexandra, în timp ce flutura drapelul României.

Între timp, părinţii Alexandrei Măceşanu sunt de acord ca presupusele rămăşiţe ale fiicei lor să fie supuse unei expertize internaţionale, după ce DIICOT a informat, sâmbătă, că din analizele de laborator ale probelor efectuate până în prezent, în cazul de la Caracal, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane – Alexandra Mihaela Măceşanu, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor fetei.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: