Adrian Mocanu, președinte PMP Buzău: „Echipa PMP Buzău și-a făcut datoria și, prin entuziasm, dăruire și dialog permanent cu cetățenii, a reușit să obțină un rezultat electoral foarte bun”

de Stiri Buzau Media

Mulțumesc, în numele întregii echipe a Partidului Mișcarea Populară, celor aproximativ 24.000 de buzoieni care au văzut în PMP o șansă reală de mai bine, de condiții de trai îmbunătățite, de investiții vitale în infratructură finanțate cu bani europeni, o șansă pentru a trăi într-un Buzău care să nu mai fie campion al sărăciei, ci al dezvoltării și al prosperității.

Echipa PMP Buzău și-a făcut datoria și, prin entuziasm, dăruire și dialog permanent cu cetățenii, a reușit să obțină un rezultat electoral foarte bun.

Suntem pe primul loc în țară între filialele PMP!

Când nimeni nu ne dădea nicio șansă la aceste alegeri, am reușit să obținem 13% din voturi, la distanță foarte mică de scorul obținut de PNL, partid aflat la guvernare și cotat la peste 30% la nivel național. Am obținut victorii însemnate în Zărnești, Gura Teghii, Scorțoasa, Colți și Năeni, acolo unde Sorin Matei, Gheorghe Micleru, Vasile Săcuiu, Gheorghe Ștefan și Petre Petrini Burducea au câștigat mandatele de primar. Avem un număr consistent de consilieri locali și județeni, reușind performanța de a intra în aproape toate consiliile locale din cele 87 de UAT-uri ale județului nostru.

Rezultatele noastre sunt o consecință directă a luptei noastre drepte pentru schimbarea culorii politice dominante și pentru intrarea în administrațiile locale a unor oameni competenți, dornici să facă mai mult pentru comunitățile lor. Dacă și celelalte partide ale dreptei buzoiene luptau cu cel puțin jumătate din disponibilitatea echipei noastre, PSD nu mai deținea acum majoritatea primarilor și majorități calificate în Consiliul Județean și în Consiliul Local Municipal Buzău. Mișcarea Populară s-a întărit însă considerabil și, chiar dacă evoluează singură pe culoarul de dreapta, va continua să crească și să ofere o speranță tuturor celor care doresc o schimbare reală în comunitățile în care trăiesc și muncesc!

Reușim împreună!

Adrian Mocanu