Cezar Preda, despre nominalizările la Primărie și CJ: „PNL Buzău ştie că Bucureştiul nu va accepta niciodată candidaţi care să facă blat cu PSD şi nu va fi nici unul”

de Stiri Buzau Media

12792256_703425526466159_7261424189400505822_oConstantin Ionescu și Caton Mateeșescu nu sunt bătuți cuie dacă au fost validați de colegii din organizația județeană a partidului. Deputatul PNL Cezar Preda a declarat astăzi într-o conferință de presă că nominalizarea făcută de CJEx, trebuire validată în Birourile Permanente Reunite ale Partidului Național Liberal.

Ieri am aflat, aseară, ca şi dumneavoastră. E bine că PNL a strâns rândurile, că încearcă să-şi găsească cei mai buni candidaţi, este o nominalizare făcută de CJEx, ea trebuire validată în Birourile Permanente Reunite, vor fi peste o săptămînă, sau cînd vor decide dînşii. Sînt ferm convins că cei care vor să ducă lupta asta chiar vor să se bată cu PSD şi dacă au nevoie vreodată de ajutorul meu, de expertiza mea, cu mare plăcere. Dar am încredere că toţi colegii mei şi-au asumat responsabilitatea. Dl. Ionescu a fost pedist, pedelist, apoi a plecat la PNL. Eu îl cunosc foarte bine, domnia sa a mai candidat. Problema se pune cu aceste lupte cu PSD. PNL nu poate să câştige această bătălie dacă buzoienii nu văd în candidatul care se opune PSD pe cel care le arată toate greşelile, toate relele. Acum nu ştiu dacă domnia sa a aşteptat şi şi-a propus ca începând de ieri să înceapă să lupte. N-am vorbit cu domnia-sa. Sunt însă probleme, mai sînt în CLM consilieri de-ai noştri care încă votează cu PSD. Am înţeles aseară că se vor lua măsuri. Că nu se poate la infinit. Trebuie să se elimine percepţiile că ar mai fi USL, c-ar mai fi cu PSD blat. PNL Buzău ştie că Bucureştiul nu va accepta niciodată candidaţi care să facă blat cu PSD şi nu va fi nici unul. Am înţeles că aseară s-a discutat ca cei care vor fi propuşi trebuie să arate că până la validare începe bătălia. S-ar putea să nu fie validaţi dacă nu duc bătălia – a precizat Cezar Preda.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns