Comunicat de presă – PNL Buzău

de Stiri Buzau Media

 

Liberalii arunca in lupta electorala cei mai gospodari fermieri din sudul Judetului Buzau

Dupa votul din 27 septembrie viitorii primari si consilieri locali ai P.N.L  vor lupta pentru construirea unei dezvoltari durabile in sudul Judetului Buzău, care sa ofere romanilor sansa unei existente lipsite de griji . Misiunea va fi extrem de dificila intrucat localitatile au fost abandonate in saracie de administratiile PSD- iste.

La C A ROSETTI, MARIAN TARAU, un tanar fermier, alaturi de echipa sa, doreste ca fii comunei sa traiasca intr-o localitatea dezvoltata si frumoasa. Incheie un mandat de consilier PNL,  pe parcursul caruia si-a dorit transparenta in cheltuirea banului public, misiune ce si-o asuma in viitorul mandate de primar.

Proiecte de infrastructura (extinderea si finalizarea retelei de apa si canal, asfaltarea strazilor si amenajarea trotuarelor), de educatie ( reabilitarea si modernizarea scolilor), accesare de fonduri europene, ocupa primele locuri in agenda viitorului primar liberal MARIAN TARAU.

Un exemplu de daruire si implicare il intalnim si in comuna CILIBIA. Dupa ce poarta cu onoare si mandrie timp de 14 ani haina militara, TUDOR CORNEL GABRIEL, decide sa-si dea demisia din cadrul ISU Buzau, unde era pompier, si sa candideze la primarie ca sa se poata implica cu toata energia si daruirea in administratia publica.

Formeaza o echipa de oameni onesti si gospodari alaturi de care vrea sa faca din CILIBIA comuna in care vrei sa traiesti si sa ramai. Are aceleasi obiective ca si colegii lui liberali ce locuiesc in comune lasate in saracie de administratia PSD- ista: atragerea de fonduri europene, racordarea la reteaua de gaze pentru a crea conditii optime de trai si incurajarea investitorilor.

Tanarul TUDOR CORNEL GABRIEL, pana mai ieri pompier, doreste sa se puna in slujba cetateanului, si asemeni cum a salvat atatea vieti in situatii limita sa salveze si comuna sa natala de la saracie, nepasare si depopulare.

Situatii similare se intalnesc in majoritatea localitatilor limitrofe. Ambitii are si candidatul liberal la primaria Rusetu- BOBOCEA IONEL. Om gospodar, ce si-a petrecut toata viata in agricultura, de la angajat la antreprenor, BOBOCEA IONEL nu intelege cum majorarea impozitelor locale din ianuarie 2019 cu aproximtiv 80%, nu aduce niciun plus localitatii.

Banii sunt folositi in continuare dupa bunul plac al edilului PSD- ist. BOBOCEA IONEL, alaturi de echipa sa are ca prima urgenta racordarea tuturor gospodariilor la instalatia de apa si canal si punerea acesteia in functiune. O alta prioritate stringenta este infiintarea serviciului de salubritate pentru gunoi menajer si colectare selectiva a deseurilor( masina de gunoi sta de peste un an in spatele primariei).

O infrastructure moderna, realizata prin atragerea de fonduri europene, este o conditie primordiala pentru dezvoltarea comunei. Viitorului primar liberal, BOBOCEA IONEL este convins ca asa pot fi atrasi investitori, se pot creia locuri de munca, poate veni diaspora acasa.

În comuna Largu candidatul liberal PASARE FLORIN CLAUDIU are cel mai ambitios program politic de pana acum. Tanar antreprenor care a inteles valoarea fiecarui cetatean, doreste sa redea comuna fiecaruia dintre ei.

PASARE FLORIN CLAUDIU vrea in comuna LARGU o administratie transparenta bazata pe munca si respect. Doreste sa redea cetatenilor demnitatea ce le-a fost stirbita de o administratie bazata pe interese personale si de grup.

Dorinta lui pentru dezvoltarea comunei duce pana acolo in a-si propune infiintarea unui parc industrial prin atragerea de investitori. In acelasi timp PASARE FLORIN CLAUDIU, candidatul PNL la primaria LARGU se gandeste si la protectia mediului plecand de la dotarea gospodariilor cu pubele si montarea de cosuri de gunoi pe strazi pana la actiuni de voluntariat pentru strangerea gunoiului din imprejurimi.

Energia si orizontul unui viitor tanar primar liberal duc spre o comuna europeana.

PNL Buzău

Știri despre: ,