Comunicat de presă primit din partea PRO România: ,,Ștefan Torcărescu, viceprimarul de la Râmnicu Sărat s-a înscris în PRO România”

de Stiri Buzau Media
Sursa foto: PRO România - filiala Buzău
Sursa foto: PRO România – filiala Buzău

,,În liniștea aparentă  dintre două  campanii electorale, cea pentru europarlamentare care tocmai a trecut și a clasat PRO România Buzău ca a doua organizație pe țară după scorul obținut, și cea care urmează, pentru alegerea președintelui, tot mai mulți oameni de valoare au venit  alături de noi, convinși de seriozitatea și profesionalismul președintelui Ponta dar și al  celorlalți membri atât de la vârf cât și din teritoriu. Ultimul, dar nu cel din urmă care a ales să ni se alăture este fostul viceprimar din RM. Sărat, omul care a fost șef de campanie electorală pe zonă cu rezultate excelente dar care a fost recent exclus din propriul partid fără nici un motiv aparent.

Cum doctrina PRO România l-a convins  și și-a dat seama că de fapt partidul nostru reprezintă  adevărata stângă din România, Ștefan Torcărescu, un tânăr profesor de viitor s-a înscris zilele trecute în formațiunea condusă  de  Victor Ponta. Deși a stat o perioadă scurtă în administrație, el a dat dovadă de un înalt profesionalism, și-a exercitat cu dăruire îndatoririle, de aceea PRO România își propune să-l redea administrației, un fapt realizabil dacă luăm în considerere  creșterea constantă a partidului în toate sondajele de opinie.

Așa cum a spus și Felix Rache, coordonatorurl principal al Organizației Județene a PRO România Buzău, ne bucurăm de alegerea făcută de cel mai nou coleg al nostru, viceprimarul Ștefan Torcărescu, care va avea un cuvânt important de spus atât în municipiul Râmnicu Sărat cât și în localitățile limitrofe, fiind o persoană cunoscută, un om serios și muncitor, care a reușit să se impună în conștiința publică. De aceea el a fost desemnat de conducerea Organizației Județene să coordoneze campania electorală pentru prezidențiale, mai precis susținerea independentului Mircea Diaconu de către PRO România pe zona Râmnicu Sărat.

Ștefan Torcărescu transmite râmnicenilor că nu mai e mult până lucrurile se vor schimba în plan local, iar serviciile de care vor beneficia din partea factorilor de decizie vor fi cu totul altfel: „După execuția mea politică de  care am avut parte în PSD  în iunie și după trei luni în care am tăcut, m-am decis să revin în viața politică locală. Am ales să fac parte din PRO România RM. Sărat, cea mai tânără organizație politică locală dar care și-a arătat forța chiar după înființare cu prilejul alegerilor europarlamentare. Cred că am făcut cea mai bună alegere. Trebuie să arătăm râmnicenilor, dar și celor care conduc azi administrația locală ce înseamnă cu adevărat profesionalismul și transparența, cum se poate lucra fără temeri și fără manipulări.””, se precizează în comunicatul de presă emis de PRO România.