Comunicat de presă primit din partea PRO România: ,,Victor Ponta și PRO România vin cu soluții, nu cu jigniri!”

de Stiri Buzau Media

Zilele trecute, Victor Ponta i-a dat o nouă replică Vioricăi Dăncilă, după ce premierul, cel mai slab pe care l-a avut România de la Revoluție și până în prezent i-a adus o serie de jigniri publice. Asta în contextul în care președintele PRO România n-a acceptat trocul scandalos propus de Dăncilă, mai rău ca pe vremea lui Dragnea, ca PSD să-și dea afară fără scrupule de la guvernare colegii din ALDE și să coopteze PRO România.

„Nu doresc și nu cred ca ar fi înțelept să răspund jignirilor și atacurilor personale la adresa mea postate pe pagina de Facebook a Doamnei Dăncilă (presupun că au fost scrise de un consilier, nu de Doamna Premier – că erau fără greșeli de ortografie). De altfel toate cele spuse despre mine și despre ProRomânia sunt copiate din discursurile anterioare ale lui Dragnea si Codrin – nimic nou, nimic serios. Eu respect și lupt pentru valorile social democrației moderne (adică exact ce a distrus conducerea PSD în ultimii ani),  mă simt atașat de “poporul pesedist” și le sunt recunoscător celor peste 5 milioane de români care m-au votat în 2014, cred că lăcomia, aroganța, impostura, lipsa de cultură și de profesionalism a celor care au confiscat PSD reprezintă o rușine și un dezastru pentru oamenii de centru stânga iar noi  cu ProRomânia tocmai încercăm să îi reprezentăm pe acești oameni dezamagiți si dezgustați de ceea ce văd!

Mai mult, Victor Ponta vine și cu soluții la situația de criză prin care trece țara și propune patru puncte importante, care dacă ar fi adoptate de stânga românească, ar relansa în primul rând țara. Dar și lupta politică unde principalul reprezentant al acesteia, PSD, a scăzut sub 20 la sută în toate sondajele, lăsând loc de manevră unor partide care n-au făcut până acum nimic pentru România în afară unor declarații sforăitoare și populiste fără nici un fel de substanță.

„Am propus unitatea Stângii în ceasul al 12 lea și un proiect clar: un nou guvern competent si profesionist, un program serios si eficient de guvernare,  o reformă radicală a Administratiei publice si revenirea la performanța economică și bugetară și un candidat serios și respectat al Stângii la Alegerile Prezidențiale – fără blaturi cu contracandidații și fără lupta inutilă pentru locul trei. Am primit doar jigniri de la Doamna Dăncilă și baronii care o “păpușesc”! Sunt sigur însă că oamenii m-au auzit și îmi dau dreptate!”, a mai spus președintele Victor Ponta.