Comunicat de presă – Pro România Buzău

de Stiri Buzau Media

PRO România Rm. Sărat: „Orice viață contează!”

În week-end, PRO România Rm. Sărat a continuat campania noastră de ajutorare a semenilor, prin împărțirea de măști în cele mai aglomerate zone ale municipiului. Acțiunea, la care au participat mai mulți tineri din Organizație, coordonați de Ciprian Barbu, alături de Dimitriu Costel și Mocanu Antonel,  a fost bine primită printre râmniceni, care nu au putut să nu observe că noi suntem singurii cărora le pasă, celelalte formațiuni politice așteptând probabil începutul campaniei electorale pentru a veni în mijlocul lor cu promisiuni și minciuni fără acoperire.

Concomitent cu împărțirea de măști, tinerii noștri au pus în practică și un demers fără precedent, generat de decesul unui localnic, în condițiile în care la ordinul ministrului sănătății, spitalul de aici a fost transformat în spital suport pentru COVID. Iar taximetristului mort din cauza lipsei de reacție nu i-a acordat nimeni nici un ajutor, fapt care a dus la această inițiativă, strângerea de semnături pentru acționarea în instanță chiar a minstrului care a luat această decizie și care, în viziunea noastră, este autorul moral al tristului eveniment.

Râmnicenii au fost de acord, în acest caz, că se putea evita decesul dacă la Rm. Sărat ar fi fost lăsat să acționeze măcar un echipaj de urgență în cadrul spitalului municipal. Și au semnat în număr foarte mare tabelele în baza cărora vom cere cercetarea penală a lui Nelu Tătaru și a celorlalți vinovați. În continuare, PRO România Rm. Sărat va fi mereu alături de oameni, iar astfel de acțiuni vor continua atâta vreme cât semenii noștri vor avea nevoie de ajutor și de cineva pe care să se bazeze, pentru că noi suntem adepții faptelor, nu a vorbelor meșteșugite pentru a atrage simpatie. Și facem, ca de fiecare dată, apel la ceilalți competitori politici să lase deoparte alte interese, să acționeze alături de toți cei care vor să ajute indiferent de culoarea politică. Nu ca până acum, când toate demersurile noastre au fost tratate cu indiferență, deși acest lucru aduce deservicii în primul rând cetățenilor cărora foarte curând le vor cere votul.