Comunicat de presă – USRPLUS Buzău

de Stiri Buzau Media

Încă mai putem schimba ceva!

De 30 de ani, Buzăul se zbate la limita sărăciei, în fiecare an, din ce în ce mai copleșit de această povară. Cei care au ținut în mâini soarta acestui județ nu doar că nu au făcut nimic să aducă aici bunăstare, ci chiar au contribuit la înrăutățirea situației. Fie că au fost părtași la hoție, fie doar spectatori tăcuți, fie au fost pur și simplu nepăsători de soarta acestui județ și au plecat la București să își urmeze propriile interese, liderii buzoieni au eșuat să își slujească alegătorii așa cum au promis în fiecare campanie electorală.

Tot lor vrei să le dai votul tău? Tot lor le mai dai o șansă? Deși trăiești de pe o zi pe alta de 30 de ani, deși aici nu sunt locuri de muncă bine plătite, nu sunt spitale pentru copii și abia îți poți permite să îți ții copiii în școală.

Nu mai crede în aceleași promisiuni mincinoase! Nu îți mai pune speranța în aceeași politicieni care după alegeri uită de unde au plecat!

Încă mai poți schimba ceva! Pe 6 decembrie, poți alege o echipă tânără, care a demonstrat implicare și grijă pentru oameni și comunitate. Mihai Răzvan Moraru, candidat pentru locul 1 la Senat și Emanuel Ungureanu, candidat pentru locul 1 la Camera Deputaților, alături de ceilalți colegi, sunt o echipă de profesioniști cu cariere solide, care cunosc problemele tale și știu cum pot fi ele rezolvate.

Știm că te-ai săturat de minciuni și dezamăgiri, dar noi nu vrem doar votul tău, vrem și onoarea să te reprezentăm cu mândrie, să îți fim #întotdeauna alături și să reconstruim acest județ.

Ai încredere în puterea ta de a schimba lucrurile!

Vino la vot, pe 6 decembrie, și votează Alianța USR PLUS!

USRPLUS Buzău