Conducerea PNȚCD Buzău, întâlnire cu reprezentanții Casei Regale a României la Palatul Elisabeta

de Stiri Buzau Media

Președintele PNȚCD Buzău, Cătălin Avramescu, împreună cu președinta Organizației Municipale PNȚCD Buzău, Mirela Mihaela Slate și secretarul PNȚCD, Marius Vlăsceanu, au participat marți la o întâlnire cu reprezentanții Casei Regale.

Astăzi am participat la o întâlnire foarte utilă cu reprezentanții Casei Regale la Palatul Elisabeta din București alături de colegii mei Mirela Mihaela Slate si Marius Vlasceanu. Cu aceasta ocazie am discutat probleme de importanță majoră despre viitorul monarhiei în România. Organizația PNȚCD Buzău a dăruit Casei Regale o sculptură remarcabilă realizată de artistul Marius Vlasceanu – a declarant Cătălin Avramescu.

S-au purtat o serie de discuții de interes major pentru societatea românească actuală. În acest sens, noi ,PNȚCD Buzău, ne exprimăm gratitudinea și respectul față de Casa Regală a României. Suntem singura organizație județeană care am primit acest privilegiu, Casa Regală a României răspunzând pozitiv inițiativei noastre. Dorim să strângem legăturile cu monarhia, vrem să promovăm imaginea Casei Regale a României în județul nostru și nu numai. Cu această ocazie am fost informați că vom avea statutul de invitați permanenți la evenimentele organizate de Casa Regală – ne-a declarant secretarul organizației, Marius Vlăsceanu.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns