Ion Coman, primarul comunei Vintilă Vodă: „Cu încrederea vintilenilor, din grijă față de oameni și din respect și prețuire pentru opțiunea acestora, voi continua împreună cu echipa de consilieri să muncesc pentru comunitatea noastră”

de Stiri Buzau Media

Cu încrederea vintilenilor , din grijă față de oameni și din respect și prețuire pentru opțiunea acestora, voi continua împreună cu echipa de consilieri să muncesc pentru comunitatea noastră !

Votul din data 27 septembrie pe care mi l-ați acordat înseamnă responsabilitate și implicare. Cu siguranță nu va fi usor, dar împreună cu angajații primariei și consilierii locali ne vom gândi mereu la toți cei care și-au pus nădejdea în noi și pentru asta vom găsi forța necesară , resursele necesare pentru a continua obiectivele pe care ni le-am propus, și vom încerca să facem schimbarile necesare pentru comuna ,fie chiar și aici, în colțul Buzăului numit Vintilă-Vodă.

Gânduri bune pleacă de la mine către voi, oriunde v-ați afla! Sper ca timpul să vă împlinească toate visurile și să vă trăiți viața mereu cu zâmbetul pe buze!

Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de noi chiar și celor care au avut alte opțiuni.

Doamne ajută!

Primar Ion Coman