Ionela Dobrică aleasă președintele Organizației Județene a TSD Buzău

de Stiri Buzau Media

ionela-1-1-1Ionela Dobrică a fost aleasă sâmbătă președinte al Organizației Județene Buzău a  Tineretului Social Democrat.

Desemnarea s-a făcut în cadrul Conferinței județene a Organizației de Tineret, de către cei aproape 200 de delegați prezenți la eveniment care au votat-o în unanimitate:

„Mă interesează să nu îi dezamăgesc pe oamenii care investesc încrederea lor în mine. Mă interesează să nu mă fac de rușine în fața  nimănui și vreau să vă invit alături de mine pe toți cei care vreți să munciți și să reușiți. Cel mai important este ca ușa TSD să fie deschisă către toți tinerii din Buzău”, a transmis Ionela Dobrică.

La Conferința județeană a TSD au participat și 23 de invitați din celelalte structuri politice de partid, reprezentate de liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, dar și de președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu și de primarul Constantin Toma. A fost prezent, de asemenea, secretarul TSD Adrian Rândunică.

„O susțin pe Oana pentru implicarea ei în politică; o știu de vreo zece ani în partid, am fost cu ea în comune, în teritoriu și am știut că mă pot baza pe ea să o trimit și la ședințe la București. A confirmat, luând-o de jos în interiorul partidului, a confirmat și la locul ei de muncă, în cadrul Ministerului Telecomunicațiilor și nu am niciun regret că astăzi va candida la funcția de președinte. (…) Nu putem vorbi despre viitorul unui partid fără să vorbim despre tineri. Trebuie doar să îi respectăm și să ne mai dăm la o parte câteodată pentru a le face loc”,  a precizat Marcel Ciolacu.

Ionela Dobrică (27 de ani) este absolventă a Colegiului Naţional B.P.Hasdeu și este licențiată în inginerie civilă la Universitatea Tehnică de Construcții București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri.

Ionela Dobrică a devenit în 2014 subsecretar de stat în Ministerul Telecomunicațiilor, funcție deținută până anul trecut. În 2015, a urmat cursuri de Politică Externă și Diplomație la Institutul Diplomatic Român.

În cursul zilei de vineri, în cadrul Conferinţei Municipale a Tineretului Social Democrat din Buzău, consilierul municipal Daniel Lambru a fost ales preşedinte al Organizaţiei Municipale a TSD Buzău.