Liberalii buzoieni au pregătit o serie de activități cu prilejul Zilei Culturii Naționale

de Stiri Buzau Media
Cu prilejul Zilei Culturii Naționale, Partidul Național Liberal Buzău va organiza, miercuri, 15 ianuarie 2020, evenimente cu caracter simbolic și cultural-artistice.
Astfel, la ora 11.00 în Piața Dacia Buzău femeile liberale vor distribui cărți buzoienilor care se vor afla în Centrul orașului cu îndemnul la lectură și cunoașterea valorilor culturale naționale, de la ora 18.00, pe fațada Muzeului Județean -Teatrului George Ciprian Buzău va fi proiectată imaginea poetului Mihai Eminescu. Astfel, Buzăul se alătură inițiativei Ministerului Culturii de a evidenția o clădire reprezentativă și imaginea poetului nostru național.
În fața Muzeului Județean – Teatrului George Ciprian Buzău va fi transmis mesajul ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu cu ocazia Zilei Culturii Naționale.
Apoi, la Teatrul George Ciprian, va avea loc un spectacol de poezie, muzică clasică și balet. In foaierul Teatrului George Ciprian se va desfășura vernisajul  expoziției de pictură și sculptură organizat
de artiști plastici buzoieni. Muzeul Județean Buzău poate fi vizitat pe perioada intregii zile de 15 ianuarie 2020 cu posibilitatea de a achiziționa suveniruri de la standul special amenajat. Intrarea este liberă.
Vă invităm să celebrăm împreună “Ziua Culturii” care ne unește, care se cuvine susținută și care evoluează în afara cadrelor formale.
Partidul Național Liberal Buzău