Liberalii buzoieni au prezentat ,,Cartea Neagră a guvernării PSD”

de Stiri Buzau Media

Liderii PNL Buzău au prezentat joi, în cadrul unei conferințe ,,Cartea neagră a guvernării PSD – ,,2017 – un an pierdut pentru România. PSD dăunează grav românilor”, în care se arată că din 724 de măsuri asumate de Guvernul PSD-ALDE, nu au fost îndeplinite complet într-un an de guvernare decât 33. Președintele PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, a vorbit despre promisiunile făcute de actualii guvernanți care nu au fost respectate.

[bs-quote quote=”La un an de zile de la guvernare (…) au avut performanța să schimbe trei guverne, ceea ce greu poate fi ajuns din urmă de un alt partid serios care ar putea să-și impună un program de guvernare. Noi am numit-o ,,Cartea neagră a guvernării PSD – ,,2017 – un an pierdut pentru România. PSD dăunează grav românilor” . Deci practic, într-un an de zile, România nici măcar nu a stat pe loc, din foarte multe domenii de activitate a făcut un regres substanțial și cred că în mai toate domeniile de activitate a avut contraperformanță, lucru pe care cred că fiecare dintre noi îl resimțim, mai ales oamenii. De fapt, trebuie să o spunem că tot ceea ce au promis în campania electorală abia acum se vede că au mințit foarte frumos, au Indus în eroare electoratul și noi ar trebui să subliniem faptul că una promitem în campanie și ,,zugrăvim” lucrurile destul de frumos și bineînțeles după un an de zile nici măcar nu s-au apucat de treabă. O să vă vorbesc despre tineret și sport, domeniu la care mă pricep si vă pot spune că din tot ceea ce au promis și cu ce au venit în campania electorală, din 26 de puncte, doar unul singur este parțial îndeplinit. ” style=”default” align=”center” author_name=”deputat Cristinel Romanescu ” author_job=” președinte PNL Buzău” author_avatar=”http://buzaumedia.ro/wp-content/plugins/blockquote-pack-pro/img/other/steve-jobs.png”][/bs-quote]

Liberalii buzoieni au adăugat că la nivelul organizației județene se lucrează pentru elaborarea unei ediții locale a Cărții Negre a Guvernării PSD.