Liberalii buzoieni sunt pregătiți de campania electorală

de Stiri Buzau Media

liberali-300x225Într-un timp record, PNL Buzău a strâns necesarul de semnături pentru depunerea candidaturilor la alegerile parlamentare din decembrie.

Potrivit liderului Cristinel Romanescu, au fost strânse peste 15 mii de semnături pentru susţinerea listelor de candidaţi, adică exact numărul solicitat de la Centru.

Oamenii au strâns rândurile, deja. Formăm o echipă, lucrurile încep să intre pe făgaşul normal  al unei activităţi politice. Am considerat că încheiem cu absolut tot ce a însemnat discuţie, vizavi de tot felul de schimbări care au fost făcute în rândul organizaţiei noastre. Suntem pregătiţi să începem campania efectiv pentru Camera Deputaţilor, pentru alegerile generale. Dosarele de candidaturi sunt aproape finalizate şi în săptămâna 24-27, vor fi depuse. Sigur o să le depunem împreună şi cu acea ocazie, vom da semnal tuturor alegătorilor noştri că deja suntem organizaţi să începem precampania şi campania electorală”, a spus Cristi Romanescu joi, într-o conferință de presă susținută la sediul PNL Buzău, la care a participat prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu, dar și Antonel Tănase, trezorierul partidului.

PNL Buzău a fost prima organizație politică locală care şi-a stabilit şi anunţat public lista de candidaţi pentru scrutinul din data de 11 decembrie.