Marcel Ciolacu, președinte interimar al PSD

de Stiri Buzau Media

Marcel Ciolacu este președintele interimar al PSD, după ce Viorica Dăncilă a demisionat, iar Biroul Permanent Național a fost dizolvat marți seară în ședința Comitetului Executiv Național. Paul Stănescu este secretar general, iar funcția de președinte executiv, cea ocupată de Eugen teodorovici, care a refuzat să demisioneze, nu mai există.

În conducerea interimară au fost cooptați președinții organizațiilor câștigătoare și reprezentanții regiunilor. Este o soluție de moment care va duce la organizarea unui Congres cu misiunea de a stabili conducerea partidului. (…) Este pentru prima oară când am participat la un CEx în care toți liderii și-au spus opinia, cu discuții de fond în care ne-am asumat toți greșelile făcute. Nu a picat niciun cap astăzi, o premieră pentru PSD pentru că fostul lider se regăsește în echipa partidului ca președinte la organizația doamnelor. Mi-am ales secretarul general, garantul normalității în partid. Alături de Paul Stănescu, au intrat automat toate cele cinci județe care au câștigat și turul II. Au fost desemnați și propuneri de vicepreședinți regionali: Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Vasile Gliga, Laurențiu Nistor, Doina Fedorovici, Dragoș Benea, Dan Nica, Gabriela Firea și Gabriel Mutu„, a declarat Ciolacu.

Liderii PSD au decis să organizeze un Congres în februarie, iar în decembrie vor fi alegeri la Organizația de Femei, unde va fi aleasă președinte Dăncilă.