PMP Buzău adună tot mai mulți adepți în rândul organizației sale

de Stiri Buzau Media

În cadrul acțiunii liderilor buzoieni ai Partidului Mișcarea Populară de unificare a dreptei, aceștia au desfășurat joi, o acțiune caritabilă în orașul Pătârlagele, alături președintele organizației PNL din localitate și consilier local, Claudiu Voicu. Acesta din urmă este și vicepreședinte al organizației județene liberale. În urma acestei acțiuni, Claudiu Voicu s-a arătat interesat în a se alătura organizației PMP Buzău. Acest lucru se întâmplă la o săptămână după ce liderii PMP Buzău, senatorul Dorin Bădulescu și deputatul Adrian Mocanu, au anunțat că aproape întreaga organizație PNL din Nehoiu, în frunte cu președintele și consilierul orășenesc  Radu Bularcă a trecut la Partidului Mișcarea Populară.

,,Săptămâna trecută ni s-a alăturat toată organizația Nehoiu și acum, săptămâna aceasta, am declanșat o acțiune cu organizația Pătârlagele, al cărei președinte și consilier local este Claudiu Voicu. Împreună cu mai mulți membri din organizație am făcut această acțiune caritabilă. Claudiu Voicu este și vicepreședintele la nivel județean al PNL, ales la ultimele alegeri. Noi am declanșat o acțiune de câteva săptămâni de atragere a oamenilor de dreapta, pentru că nu putem să facem o opoziție eficientă împărțiți în mai multe foruri. Oamenii au început să înțeleagă partidul nostru și datorită faptului că beneficiem de încrederea oamenilor de dreapta, au început să vină alături de noi în toate acțiunile, în organizare, în toate demersurile pe care le facem. Acest lucru se petrece și pe fondul faptului că PNL-ul la Buzău este în disoluție și că nu are cum să redevină credibil”, a declarat  Dorin Bădulescu, senator PMP Buzău.

Fiind contactat telefonic de reporterul Buzăumedia, liderul PNL Pătârlagele, Claudiu Voicu a declarat că încă nu a semnat o adeziune în acest sens. Acesta și-a exprimat dorința de a purta mai întâi o discuție atât cu conducerea PNL Buzău, cât și cu liderul de la centru al liberalilor, Ludovic Orban. ,,În linii mari este adevărat, însă nu este oficial, încă nu am semnat nicio adeziune. Cel mai probabil dacă lucrurile vor merge rău la PNL este posibil ca să fie și oficializat acest aspect” a menționat Claudiu Voicu, președintele PNL Pătârlagele. El a mai explicat că ceea ce l-ar putea determina să adere la organizația PMP Buzău este în primul rând faptul că, spune el, conducerea PNL nu acordă suficientă atenție organizațiilor de pe Valea Buzăului.

,,Conducerea nu acordă sufiecientă atenție organizațiilor din teritoriu. Măr refer la Valea Buzăului în special, unde s-au adus voturi multe. Sunt și două orașe aici: Nehoiu și Pătârlagele. Iată că și Nehoiu, au trecut cu toții, cu 120 de membrii, practic toată organizația. La noi la Pătârlagele, încă să zic așa ,,continuă negocierile” dar cel mai probabil, dacă organizația PNL nu va face nimic în sensul ăsta, e clar că ne vom îndrepta către PMP” a adăugat Claudiu Voicu. Liderul PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu nu a dorit să facă niciun comentariu, motivând că nu a poate face acest lucru, atâta timp cât nu are cunoștință de o astfel de situație.

Știri despre: , ,