PNL, pe un butoi cu pulbere. Vechii liberali amenință cu demisiile

de Stiri Buzau Media
pnl_buzau

pnl_buzauPNL este pe un butoi cu pulbere. Aripa formată din liberalii tradiționali sunt extrem de nemulțumiți de decizia dictată de București prin care Cristinel Romanescu a fost înlocuit din funcția de copreședinte al PNL, în locul său fiind adus avocatul Dorin Bădulescu. Nemulțumirea liberalilor este atât de mare încât doi dintre ei, cu state vechi în partid, au decis să-și dea demisia din funcții. Este vorba despre secretarul general al organizaţiei judeţene, Emilian Drăgoi, și despre Ion Ene, secretar coordonator al filialei.

Mai mult, un grup format din vechii liberali a decis să conteste hotărîrea luată la București , fiind extrem de nemulțumiți de debarcarea lui Romanescu.

Marți, Biroul Permanent Național al PNL a decis ca Romanescu să fie destituit din funcția de copreședinte al filialei buzoiene, în locul său fiind adus Dorin Bădulescu. La baza deciziei stă cel mai probabil faptul  că în PNL Buzău au existat tot timpul tensiuni, vechii liberali ajungând să-l atace pe Cezar Preda, care la rându-I a declarat în mod repetat că Romanescu este susținut de PSD în funcția de vice al Consiliului Județean Buzău. Totul a culminat în momentul în care la Buzău a ajuns secretarul general al PNL,Marian Petrache, care a fost la un pas de a fi linșat când i-a cerut lui Cristinel Romanescu să renunțe la funcția de conducere din Consiliul Județean.

Deși destituit, Romanescu a anunțat marți că nu pleacă din PNL, promițând că va continua să lupte alături de liberalii tradiționali ca partidul să cîștige alegerile în 2016.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns