Președintele PNL Buzău, Cristinel Romanescu: „Am votat pentru o Românie europeană, o Românie care să respecte valorile și tradițiile noastre, ale tuturor”

de Stiri Buzau Media

Președintele PNL Buzău, deputatul Cristi Romanescu, a votat duminică, la 12.45, la secția amenajată la Grădinița Orizont, acolo unde politicianul a venit însoțit de soția sa.

Am votat pentru o Românie europeană, o Românie care să respecte valorile și tradițiile noastre, ale tuturor. (..) Îndemn pe toți buzoienii să iasă într-un număr cât mai mare la vot. Votul este forța fiecăruia dintre noi și reprezintă momentul în care putem să sancționăm sau să sprijinim o construcție politică, așa cum ne dorim, pentru noi, copiii și pentru nepoții noștri. Ne dorim un număr cât mai mare și un procent foarte mare de ieșire la vot, chiar dacă vremea nu ne mai ajută. Am muncit mult în săptămâna asta, am fost prezent în fiecare localitate – rurală mai ales, pentru că știm că acolo sunt probleme de fiecare dată – și, bineînțeles, ținem legătura cu organizațiile noastre, cu oamenii din teritoriu, care ne spun că oamenii sunt mobilizați, urmează să stăm în teritoriu până diseară la ora 21,00 atunci când practic se vor închide urnele și sperăm să avem un scor și un rezultat bun ”, a declarat  liberalul Cristi Romanescu la ieșirea de la urne.