Primul an de la unificarea fostului PDL cu vechiul PNL sărbătorit cu șampanie, la Buzău

de Stiri Buzau Media
PNL-BUZAU

PNL-BUZAUPrimul an de la înființarea noului PNL a fost marcat duminică de conducerea filialei județene Buzău printr-o conferință de presă în care s-au prezentat realizările  dar și planurile de viitor ale PNL Buzău. La final cei doi lideri ai partidului au desfăcut o sticla cu șampanie și au sărbătorit  aniversarea cu toți cei prezenți în sediul de lângă Primăria Buzău.

„Am ales ziua de azi datorită faptului că se împlinește un an de la fuziune. Suntem aici împreună pentru a arăta ca la Buzău PNL funcționează și funcționează bine. Mi-aș dori ca la Buzău să avem cât mai multe conferințe în care să vă prezentăm acțiunile PNL atât în plan politic cât și administrativ”, a declarat Dorin Bădulescu noul copreședinte al PNL Buzău.

De cealaltă parte, deputatul Cezar Preda a precizat că și la Buzău noul partid liberal trebuie să se mobilizeze și să vină în fața electoratului cu o ofertă  viabilă care să pună capăt deceniilor de guvernare social-democrată.

„A trecut un an pe nesimțite și într-un an PNL are încrederea românilor. De peste 7 luni PNL se bucură de încrederea electoratului român cu 45-47% din preferințele electoratului. Asta ne obligă și cred că și buzoienii vor un PNL  puternic o echipă pentru Primăria Buzău și pentru Consiliul Județean Buzău cu o viziune nouă pentru că în 2016 era județului roșu trebuie să înceteze”, a declarat copreședintele PNL Cezar Preda.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns