Să scoatem comuna Lopătari la lumină!

de Stiri Buzau Media

Claudiu Constantin

Azi e 1 an de când am câștigat alegerile locale. 1 an de când oamenii și-au pus speranța într-o schimbare și ne-au acordat șansa reclădirii în timp a acestui tărâm de poveste, Lopătari.

Cred cu tărie că schimbarea s-a văzut atât în birourile Primăriei, cât și pe teren. Am resetat modul în care funcționăm ca administrație locală și ne-am înhămat la un drum lung al funcționării în interesul oamenilor. La Primăria Lopătari nu avem atât de multe resurse, însă ne străduim constant să folosim cât mai eficient ceea ce avem pentru a obține rezultate mai mici sau mai mari. Nu putem face imposibilul, însă ne dăm zi de zi interesul să livrăm fapte pentru comunitatea noastră.

La final de an voi prezenta un raport detaliat al activității mele ca primar, iar voi veți fi cei care veți judeca dacă am avut un an bun sau nu. Mai avem mult până departe, însă cred cu tărie că suntem pe drumul cel bun. Sper să vă avem în continuare alături de noi și împreună să atingem obiectivul pe care ni l-am setat: să scoatem comuna Lopătari la lumină.

Nu mă feresc să postez un pliant al nostru din campanie – constant facem progres pe prioritățile pe care ni le-am setat. În continuare ne ghidăm după „imnul” care ne-a dus către victorie: sat cu sat schimbăm comuna Lopătari!

 

Știri despre: ,