Se cere demisia lui Cîțu

de Stiri Buzau Media

Raluca Turcan îl acuză pe președintele partidului că a negociat doar pentru el și că nu a existat niciun criteriu obiectiv pentru formarea propunerilor de miniștri.

„Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-ți spun repetat că de vineri ( 26 nov.) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pentru că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările tale de pe Facebook.”

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu solicită, la rându-i, demisia de onoare liderului liberal, acuzându-l că nu și-a respectat promisiunile din timpul Congresului PNL.

,,Votul cerut astăzi de Florin Cîțu în BPN pentru un guvern în alianță cu PSD este total nereprezentativ, în special din perspectiva eticii politice… Este absolut imoral și neprincipial și, chiar dacă pentru moment pare singura soluție pentru un Guvern stabil, ca „lider” politic al PNL nu mai ai nicio autoritate morală, niciun ascendant asupra liberalilor care au votat la Congres, pentru că, probabil, mulți te-au votat chiar pentru că te-ai prezentat anti-PSD în fața lor și, din acest motiv, se impune un gest de onoare ,, este de părere Dan Motreanu.

 

Știri despre: ,