Senator PSD, Lucian Romașcanu: ,,(…) Se pare că a fost un mandat reușit, cu destule realizări, cu certitudine mai multe decât neîmplinirile”

de Stiri Buzau Media

Senatorul buzoian Lucian Romașcanu și-a prezentat astăzi, bilanțul celor 7 luni de activitate sale în calitate de Ministru al Culturii și Identității Naționale. Romașcanu anunță pe pagina sa de Facebook, faptul că, pentru moment, mesajul său va fi unul de mulțumire urmând ca, într-o altă postare să ofere mai multe informații. Totodată, demnitarul buzoian îi urează succes viitorului ministru și îl asigură pe acesta de tot sprijinul său atunci când i se va cere.

,,A sosit momentul bilantului la fix 7 luni de la preluarea mandatului de Ministru al Culturii și Identității Naționale. Din toate reacțiile celor cu care am colaborat și nu numai, se pare că a fost un mandat reușit, cu destule realizări, cu certitudine mai multe decât neîmplinirile. Acest scurt mesaj este doar unul de mulțumire. Va urma un altul, mai bogat în informații. Așadar, mulțumesc:

– lui Ion Marcel Ciolacu ce mi-a deschis drumul spre o carieră la vârful politicii și care mi-a acordat permanent susținere, sfaturi, încurajări. Un adevărat Prieten.

– lui Liviu Dragnea care mi-a acordat încrederea de a fi propus ministru chiar la primul meu mandat de senator

– întregii echipe guvernamentale, primului ministru Mihai Tudose și tuturor colegilor cu care am avut o colaborare excepțională și pe care îi asigur de prietenia mea

– colegilor din Senatul României pentru prietenie, susținere și încurajare

– echipei MCIN, din aparatul central și din instituțiile subordonate, profesioniști buni care au înțeles că purtăm o răspundere uriașă și că fiecare trebuie sa fim cei mai buni din ce putem fi. MCIN este un minister complex, greu, iar gestionarea lui fără acești colegi dedicați ar fi fost o misiune imposibilă

– tuturor celor cu care am intrat în contact în aceste luni și care, prin deschidere, sfaturi, sprijin m-au ajutat să fiu mai bun în ceea ce aveam de făcut. Mult succes lui George Ivașcu! Îl voi sprijini ori de câte ori va considera că sfatul meu are valoare” a scris senatorul buzoian, Lucian Romașcanu.