UPDATE: Știrea zilei! S-a întors Bîgiu la muncă!

de Stiri Buzau Media
cristinel-bigiu3

cristinel-bigiu3

UPDATE: Cristi Bîgiu a declarat marți după ce a revenit la serviciu că s-a întors pentru a afla stadiul proiectelor începute în mandatul său:

„Din punct de vedere juridic sunt sub control judiciar,  am trei restricții de a nu părăsi țara, de a mă prezenta în instanță ori de câte ori sunt chemat și de a nu lua legătura cu martorii din rechizitoriu. Este vorba despre trei angajați din Consiliul JUdețean. Din punct de vedere administrative, îmi este permis să-mi reiau munca,am avut o discuție cu directorii din toate direcțiile legată de perioada în care am lipsit și mai multe detalii vă voi da săptămâna viitoare, după ce voi ști mai în detaliu cum stau lucrurile. Am început să am discuții cu directorii legate de perioada în care am lipsit, mă interesează stadiul proiectelor începute. După ce voi cunoaște situația voi vedea ce este de făcut, am lăsat începute proiecte importante, vreau să văd care e situația lor”, a declarat Cristi Bîgiu.

 

STIREA INITIALA: Președintele Consiliului Județean Buzău , trimis în judecată cu două dosare  pentru mai multe infracțiuni și care, timp de jumătate de an s-a aflat în arest, apoi fiind plasat în arest la domiciliu,s-a întors marți dimineață la serviciu.

Revenirea lui Bîgiu pe holurile Consiliului Județean, este posibilă ca urmare a deciziei magistraților de a-l plasa sub control judiciar.Această măsură permite revenirea sa la serviciu. Potrivit unor surse, imediat după ce a intrat în biroul său, Bîgiu i-a convocat pe toți directorii de servicii din cadrul instituției. O ședință care a durat câteva zeci de minute s-a desfășurat apoi, iar la ora transmiterii acestei știri, Cristinel Bîgiu se află la serviciu.

Cristinel Bîgiu a fost trimis în judecată în două dosare,fiind acuzat de mai multe  infracțiuni între care spălare de bani, luare de mită și abuz în serviciu.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns