Viorel Ștefu – PRECIZĂRI cu privire la declarațiile făcute la o emisiune

de Stiri Buzau Media
PRECIZĂRI cu privire la declarațiile făcute la o emisiune Digi24 și relatate în articolul de presă apărut în dată de 26 iunie pe site-ul digi24.ro în legătură cu presupusă mea implicare în protestele de la 10 august 2018
Țin să menționez că se face o regretabilă confuzie, întrucât la dată protestelor din 10 august 2018 nu mai eram în activitate, eu părăsind sistemul prin pensionare în aprilie 2017. Că atare, resping cu fermitate orice fel de asociere cu actele de represiune desfășurate de forțele de ordine în contextul acelor evenimente.
Precizez că nu am fost niciodată membru PSD, carieră mea politică începând în decembrie 2018, când am activat pentru o scurtă perioada în filiala locală a PRO România Buzău, partid din care am demisionat în februarie 2020.
Nu am fost un apropiat al lui Liviu Dragnea și nici a doamnei Carmen Dan, și am cerut retragerea din funcția de secretar de stat după numai 3 luni, tocmai din cauza neînțelegerilor profesionale.
În toată activitatea mea de 27 de ani în slujba cetățenilor am pus întotdeauna pe primul plan respectarea legii și nu am tolerat niciodată abuzuri ale autorităților – Viorel Stefu
Știri despre: ,