Începe Festivalul COMIC 7B!

 

 

 

Internațional de Teatru Independent COMIC 7B, de la Buzău, ajuns la cea de-a șaptea ediție, debutează astăzi, iar organizatorii promit o săptămână de spectacole de teatru de neuitat. 

Primul spectacol va fi jucat în afara concursului, în această seară, de la ora 19.00, imediat după gala de deschidere. Este vorba despre ”Universitatea de râsete”, o piesă cu Răzvan Vasilescu și Alexandru Voicu, în regia Teodorei Petre. 

Spectacolele din cadrul Festivalului de la Buzău se desfășoară zilnic, în perioada 8-13 septembrie, la sala Teatrului George Ciprian, iar biletele și abonamentele pot fi achiziționate de pe www.mystage.ro. În această seară, prețul unui bilet este de 75 de lei, iar pentru celelalte prețul unui bilet este de 50 de lei. Abonamentele sunt valabile doar pentru spectacolele din perioada 9-13 septembrie si au prețul de 120 lei. 

Festivalul Internațional de Teatru Independent COMIC 7 B este primul eveniment dedicat în exclusivitate teatrului independent, la Buzău și a devenit deja o tradiție anuală.