ACCIDENT GRAV ÎN LOCALITATEA POȘTA CÂLNĂU

Sursa foto: Buzau Media

UPDATE 2: Un șofer de 49 ani din Bârlad, care se deplasa din direcția Buzău către Râmnicu Sărat, ar fi lovit un alt autoturism care se deplasa în aceeași direcție, la volan aflându-se un barbat de 25 ani, din Ilfov. Ulterior acesta din urmă a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit de o autoutilitară condusă de un șofer de 55 ani din Prahova. Din impact a rezultat rănirea conducătorului autoutilitarei, precum și a trei pasagere din autoturismul  proiectat pe contrasens, cu vârstele de 1 an, 25 ani, precum și 49 ani. Toate cele 4 victime au fost transportate la spital.

UPDATE 1: În accident au fost implicate două autoturisme și o dubă de transport marfă. Din primele date, se pare că un autoturism a fost lovit din spate de un altul, iar în urma impactului prima mașină a fost proiectată pe contrasens, unde a fost lovită de un alt autoturism. Traficul a fost blocat. Numărul victimelor a ajuns la 4.

Sursa foto: Buzau Media

ȘTIREA INIȚIALĂ: Evenimentul rutier s-a produs în urmă cu puțin timp, pe DN2 E85, în localitatea Poșta Câlnău. Din primele date ar fi vorba despre 3 autoturisme implicate, 3 victime din care 2 transportate la spital și una în curs de descarcerare.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: