Alege fluturele care-ți place și află detalii importante despre personalitatea ta!

test-fluturi-300x185Alege fluturele care îți atrage atenția din prima secundă și află cum te definește alegerea pe care ai făcut-o. 

Fluturele cu numărul 1

Dacă te-a atras culoarea lui roșie, preferința ta trădează o fire pasională, iubitoare de libertate și care trăiește cu intensitate toate emoțiile, fie ele negative sau pozitive. Îți place să riști în viață, faci alegeri inspirate și ești creativă, dar și luptătoare. Ai o fire dinamică, treci cu rapiditate de la o stare la alta, dar știi cum să obții ceea ce vrei, chiar dacă ai o mulțime de ”toane”.

Fluturele cu numărul 2

Preferința pentru cel de al doilea fluture ascunde un spirit liber și echilibrat, dar care preferă să asculte și de reguli, când știe că sunt în avantajul lui. Ai nevoie de multă independență, pentru că ești deosebit de ingenioasă și te plictisești repede cu un ritm de viață monoton. Ai nevoie și de armonie și de echilibru, deoarece numai așa vei putea zbura liberă și îți vei putea urmări visurile.

Fluturele cu numărul 3

Dacă ai ales cel de al treilea fluture, alegerea ta trădează o fire complexă și complicată, greu de înțeles de către cei din jur. Ești adesea o surpriză pentru ei, îți place să șochezi și să ieși în evidență, nu ții cont de sfaturile nimănui și nu vrei să îți controleze nimeni viața. Dar, în spatele atitudinii tale nonconformiste, se ascunde o anumită fragilitate și timiditate care te împiedică uneori să fii sigură pe tine.

Fluturele cu numărul 4

O alegere îndrăzneață care arată dramatism și dinamism! Ești o fire calculată și rece, ești sigură pe tine și acționezi în forță când vrei să obții ceva greu de găsit. Ești puternică și cel mai mult ai încredere în propriile forțe, decât în persoanele apropiate. Idealurile și realizarea ta în plan profesional sunt de obicei mai importante decât planurile de cuplu sau dorințele familiei.

Fluturele cu numărul 5

Ești o visătoare și mereu îți dorești altceva de la viață, oricât de multe surprize frumoase ți-ar oferi! Te-ai întrebat vreodată dacă ai fost cu adevărat fericită vreodată? Dacă reușești să răspunzi sincer la această întrebare, probabil vei descoperi că ești mai puțin independentă și puternică decât îți doreai. Probabil pentru că nu îți cunoști atuurile și nu știi ce să ceri de la cei din jurul tău.

Sursa – libertateapentrufemei.ro

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: