Angajări în instituțiile publice în județul Buzău

angajareTrei primării din județul Buzău caută personal. Portalul “Posturi.Gov.Ro”, site-ul oficial dedicat posturilor vacante din administrația publică, ne informează că Primăria Comunei Beceni angajează om de securitate/pază, Primăria Comunei Ulmeni caută un bibliotecar, iar Primăria Săpoca are nevoie de un consilier debutant.

 Mai multe angajări se fac în acest moment în sectorul privat. 207 locuri de muncă vacante are în evidență Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău, cele mai multe joburi vizând domeniul construcțiilor, confecții textile, comerț și în domeniul serviciilor și alimentație publică. Totodată peste 226 de locuri de muncă vacante, prin Biroul Eures, sunt disponibile buzoienilor în Republica Cehă în domeniul producției, 137 de joburi în Germania în construcții și 92 de posturi în Norvegia pentru buzoienii interesați de domeniul beauty-machiaj/cosmetice/îngrijire .

Alte 35 de locuri de muncă sunt în Suedia în domeniul reparațiilor auto și 31 de joburi în Marea Britanie, posturi de îngrijitori la domiciliu.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: