Bucureștean prins cu 111 km/h în localitatea Săhăteni. Ce a pățit!

radar2În ziua de 21 decembrie., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au aplicat 173 de sancţiuni contravenţionale ca urmare a neregulilor constatate în trafic.

50 dintre abateri au fost la regimul legal de viteză iar împotriva a 4 şoferi care şi-au condus maşinile cu viteze mai mari cu 50 km/h faţă de limitele maxime admise a fost luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

Cea mai mare viteză – 111 km/h – a fost înregistrată pe DN2 E85, în localitatea Săhăteni, la volanul autoturismului respectiv fiind identificat un bucureștean în vârstă de 47 de ani.

Poliţiştii rutieri au mai reţinut în vederea suspendării alte 5 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea auto și pietonală, depăşirea şi pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

De asemenea poliţiştii au întocmit cinci dosare penale după ce au depistat în trafic, doi șoferi care conduceau autovehicule deși le fusese suspendată exercitarea dreptului de a conduce, un bărbat care conducea un autovehicul deși nu figurează în evidența deținătorilor de permise și alți doi șoferi care s-au urcat băuți la volan (concentrații alcoolice de 0,84 mg/l respectiv 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat).

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: