CE SPUNE LUNA DE NAȘTERE DESPRE FIECARE NATIV?

Sursa foto: moly.hu

IANUARIE

Încăpățănarea și determinarea de care dau dovadă nativii din această lună îi transformă în lideri desăvârșiți. Aceste persoane sunt foarte muncitoare și au înclinație către profesiile ce implică predarea de cunoștințe.

FEBRUARIE

Aceste persoane sunt deosebit de creative și le place să călătorească mult. Sunt firi sociabile, înconjurându-se de persoane entuziaste, receptive și fanteziste. Sunt oneste și loiale, atat față de partenerii de viață, cât și față de prieteni.

MARTIE

Persoanele născute în această lună sunt introvertite, dar foarte imaginative și creative. Sunt mari iubitoare de artă,  sunt blânde, calde și altruiste, dar prefera sa țină pentru ei anumite laturi ale personalității și vieții lor private.

APRILIE

Aceste persoane se bucură atunci când se află în centrul atenției și sunt foarte aventuroase. Uneori pot deveni exagerat de vocale și riscă să jignească. Rareori plănuiesc lucrurile dinainte și adesea ajung să acționeze în mod pripit.

MAI

Aceste persoane sunt foarte schimbătoare. Detestă singurătatea, motiv pentru care tind spre o viață socială activă. Se plictisesc repede, astfel că sunt mereu în căutare de lucruri și oameni noi care să le stârnească interesul și să le stimuleze imaginația.

IUNIE

Persoanele născute în această lună sunt firi timide și blânde, sensibile, empatice și altruiste. Sunt creative, și își planifică foarte atent drumul către obiectivele pe care și le propun. Tind  să își ascundă sentimentele.

IULIE

Nativii acestei luni sunt mai extrovertite și mai spontane. Sunt firi aventuroase și dornice de distracție, de aceea fiind foarte agreate de prieteni. Sunt secretoase în privința emotiilor și sentimentelor pe care le lasă să transpară.

 

AUGUST

Sunt foarte logice și le place să își planifice fiecare pas dinainte. Sunt greu de citit și de înțeles pentru că nu-și exprimă cu ușurință sentimentele și emoțiile. Sunt inimoase, în ciuda atitudinii autoritare de care dau adeseori dovadă. Le lipsește spontaneitatea și tind să își reprime sentimentele.

SEPTEMBRIE

Persoanele nascute în septembrie au parte de multe dezamăgiri, pe care le depășesc cu greu. Își propun idealuri înalte și sunt firi perfecționiste. Sunt, de asemenea, senzuale, modeste, creative și foarte săritoare.

OCTOMBRIE

Persoanele născute în octombrie au o viață socială sănătoasă și își duc viața în mod echilibrat, rareori făcând excese. Manifestă o atitudine pozitivă față de tot ceea ce întreprind. Sunt fermecătoare și foarte dornice de socializare.

NOIEMBRIE

Persoanele nascute în noiembrie sunt curajoase și nu dau inapoi de la situațiile dificile și își asumă pe deplin eventualele consecinte. Sunt încăpățânate, foarte ambițioase și detestă să li se spună ce să facă.

DECEMBRIE

Aceste persoane detestă monotonia și sunt exagerat de mândre, ceea ce se întoarce adeseori împotriva lor. Deși sunt persoane modeste, devin iritabile atunci când sunt provocate. Sunt firi curajoase, energice și dornice de distracție.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: