Sorin Cîrjan afirmă: „Un domn care nu mai are limite în comportament și în exprimare, ține morțiș să otravească prin toate acțiunile sale viața acestui oraș!”

Nu s-a sfiit să-și facă în plină perioadă de pandemie,campanie electorală, folosindu-se inclusiv de suferința oamenilor pentru unicul său țel! Acum devine evident că desemnarea Spitalului Municipal Râmnicu Sărat DE CĂTRE GUVERNUL PNL, drept unitate COVID A FOST O COMANDĂ POLITICĂ!

Toate atacurile și dezinformările celui ce pretinde că dorește binele râmnicenilor dovedesc că au legatură cu confiscarea spitalului nostru și sacrificarea locuitorilor acestui oraș! Vă intrebați, probabil de ce o face?! Simplu, pentru a le dovedi oamenilor că ALBUL E NEGRU!

Și, în timp ce unii își folosesc timpul doar pentru scandaluri și acuzații false, alții se străduiesc din răsputeri să rezolve probleme!

Astăzi am avut o nouă întrevedere cu doamna director a Direcției de Sănătate Publică Buzău, instituție căreia i-am înaintat o nouă adresă pentru redeschiderea Spitalului Municipal.

Urmare a demersului de astăzi, DSP a transmis, la randul său, o adresă Spitalului Municipal! Ambele documente le atașez acestui comentariu, în speranța că OAMENII VOR DISTINGE ADEVĂRURILE și faptele ascunse de alții printre atâtea minciuni și manipulari!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: