CONCURS DE ADMITERE PENTRU O NOUĂ PROMOŢIE DE POLIȚIȘTI

    În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoţie de elevi. Durata studiilor de această dată este de 1 an. Pentru o carieră în Poliţie, poţi candida pe 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi şi 10 pentru minorităţi) la şcoala din Câmpina şi 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi şi 3 pentru minorităţi), la şcoala din Cluj-Napoca.

Până pe 5 decembrie, de luni până joi între orele 10.00 – 14.00,  toţi cei interesaţi pot depune cererile de înscriere la Centrul de Prevenire a Criminalităţii – Clubul Poliţiştilor, din municipiul Buzău, str. Unirii, bl. 16 I – 16 J, parter. Informaţii suplimentare pot fi oferite la numărul de telefon 0238/402112 sau interior 20112. Puteţi găsi toate condiţiile pe care trebuie să le îndepliniţi şi actele care sunt necesare la înscriere aici: https://bz.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018.

Probele pe care le vor susţine candidații, tematica şi bibliografia vor fi afişate în cel mai scurt timp, atât pe site, cât şi pe pagina de Facebook a Poliţiei Române. Ultima sesiune de admitere la şcolile de agenţi de poliţie a avut loc în luna septembrie a acestui an. Probele de concurs au fost: proba medicală, proba fizică şi testul scris (gramatică limba română şi  limba străină).

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: