CU CE ANIMAL DE PRADĂ POATE FI COMPARATĂ FEMEIA ÎN FUNCȚIE DE ZODIE?

BERBEC – ENOT

Enotul este un animal foarte drăguț, însă aparențele pot înșela. În realitate, această vietate este un adevărată luptătoare, care nu se teme de nimic. La fel sunt şi Femeile-Berbec: foarte drăguțe, până când începe vânătoarea.

TAUR – URSOAICA

Stăpâna pădurii şi în același timp, un gigant amuzant care adoră mierea, ursoaica știm cu toții cum poate fi de fapt în ralitate. Femeia Taur este ca o ursoaică adevărată: preferă să petreacă timpul singură şi în același timp să facă ceva plăcut. Îşi va apăra cu înverșunare copiii şi familia.

GEMENI – PISICA SALBATICĂ

Aceasta specie de pisică trăiește în zonele aride sau în deșert și evită cu grijă contactul cu oamenii. La fel sunt Femeile – Gemeni care adoră să intre în lumea lor interioară.

RAC – LEOAICĂ

Femeile – Rac ca şi leoaicele se vor ocupa de tot. Vor merge şi la vânătoare, vor avea grijă de copii şi casa o vor aduce în ordine. Bărbatul reprezintă pentru ele protecție şi sprijin.

LEU – PISICA DE CASĂ

Pisica de casă îl cunoaștem ca pe un animal frumos şi independent. Femeia-Leu este obișnuită ca toți să i se închine. La fel ca şi pisica, este un animal de pradă care e capabilă să-şi omoare încet și dureros prada.

FECIOARA – LUPOAICA

Lupul este considerat unul din cei mai vicleni şi mai atenți prădători. Cea care domină în haită este lupoaica, ce este responsabilă de bunăstarea generală. Același lucru se poate spune și despre Femeia-Fecioară. Întotdeauna este înconjurată de oameni, care sunt convinși că se pot baza pe sfatul ei şi pot conta pe ajutorul ei.

BALANŢA – PANDA

Panda este singurul urs din lume care a ales vegetarianismul, preferând să rugume bambusul. Cam la fel sunt și Femeile-Balanţă. Nu atacă, decât dacă este absolut necesar, dar şi atunci se vor gândi de foarte bine ori, dacă merită să se implice sau nu.

SCORPION – TIGROAICĂ

Tigroaica, un reprezentant periculos și enigmatic din familia pisicilor atacă deseori oamenii, din motive care nu sunt studiate până în prezent. Și comportamentul Femeii-Scorpion este similar acestui animal, mai ales când în timpul ieșirilor la vânătoare obține inima cuiva.

SĂGETĂTOR – BALENA

Balena este extrem de inteligentă, precum adevărații strategi. Secretul acestor animale îl reprezintă relațiile cu oamenii, pe care niciodată nu-i vor ataca decât, în cazul în care vor fi prinse. Abia atunci se pot răzbuna cu adevărat. La fel și femeile-Săgetător, care niciodată nu vor ataca pe cineva mai slab.

CAPRICORN – CÂINE

Cunoscut ca animalul care este gata să-şi sacrifice viaţa şi sănătatea pentru a-și ajuta stăpânul, pentru Femeia – Capricorn, cuvântul de bază este datoria. Întotdeauna va avea grijă de cei pe care-i iubește.

VĂRSĂTOR – DIHOR

Dihorul este un animal simpatic, ce poate provoca un adevărat haos, în doar câteva secunde. La fel şi Femeia-Vărsător care deși o vezi liniștită, brusc explodează. Calitățile de bază sunt spontaneitatea și rapiditatea.

PEȘTI – VULPE

Vulpea, simbolul vicleniei şi înșelăciunii, pe cât sunt de frumoase, pe atât sunt de periculoase. La fel şi Femeile-Peşti care sunt actrițe înnăscute. Sunt foarte atrăgătoare, draguțe, dar la fel de viclene, inteligente şi chiar răutăcioase, ca o vulpe.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: