Cu dragoste de oameni și bucuria de a dărui, jandarmii buzoieni au devenit mesagerii lui Moș Crăciun

Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare a anului,  pentru că ne aduce aminte să fim uniți, să zâmbim, să dăruim. Pentru noi, bucuria Crăciunului înseamnă spiritul de a oferi, fără a ne gândi că trebuie să primim ceva înapoi.

Nu ne-a lăsat indiferenți situația unei familii din satul Izvorul Dulce, com. Merei, despre care au aflat colegii din cadrul Postului balneoclimateric Sărata Monteoru în timpul executării unei misiuni.

Povestea lor este impresionantă în special prin faptul că, în ciuda traiului modest, tot efortul părinților este canalizat pe educația copiilor. Familia este formată din cinci copii,  cu vârste cuprinse între patru și 14 ani. Părinții îi cresc cu greu, înconjurați de lipsuri, dar bucuroși că sunt împreună.

Pentru ca cei trei copii să poată participa la orele online în condiții optime , jandarmii din cadrul Plutonului de Intervenție Antiteroristă și Acțiuni Speciale și un coleg din cadrul comandamentului s-au mobilizat, au pus mână de la mână și le-au făcut o bucurie în pragul Crăciunului. Aceștia le-au donat o tabletă, și un calculator.

Jandarmii din cadrul Postului Sărata Monteoru au făcut cumpărături constând în produse cu care familia să poată avea o masă bogată de Crăciun și Anul Nou, iar copiilor le-am transmis că  Moș Crăciun nu i-a uitat și le-a lăsat câteva dulciuri și jucării în mașina Jandarmeriei.

Este doar un simplu gest, făcut din suflet, prin care am încercat sa aducem un strop de bucurie și speranță semenilor în preajma sărbătorilor de iarnă.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: