Cum să ne întărim oasele cu bicarbonat de sodiu – remediul extraordinar al bunicilor

bicarbonatBicarbonatul de sodiu nu doar că te ajută să scapi de coșuri și să îți albești în mod natural dinții, dar are numeroase alte efecte miraculoase de care habar nu aveai. Luptați pe căi naturale împotriva os­teoporozei, folosind remediul ancestral al bunicilor noastre. Mâncați dimineața și seara câte un iaurt în care amestecați o linguriță de bicarbonat de sodiu. În felul acesta vă veți ajuta oasele să fixeze calciul. Este un procedeu simplu, preventiv, care va face sistemul osos mai rezistent la șocuri.

După un efort fizic ceva mai intens, organismul este obosit și își fac apariția durerile de spate (curbă­turi). Bunicile noastre le calmau pur și simplu cu băi calde și bicarbo­nat de sodiu. Procedați la fel: adăugați la apa din cadă 4 linguri de bicarbonat.

Funcționând cu 100 km pe oră, organismul obosește, iar noi ne simțim lipsiți de vlagă. Pentru regăsirea tonusului, bunica făcea o baie în apă rece (10°), în care dilua, în prea­labil, 4 linguri de bicar­bo­nat de sodiu. După 15 minute, ieșea din apă plină de vigoare și de energie!

Sursa – sanatate.bzi.ro

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: