Duminică, 28 iunie, o nouă extragere la Loteria Bonurilor Fiscale

bon -fiscalDoar 100 de câștigători  vor putea beneficia de suma de 10. 000 de lei, anunțată de ANAF, pentru această nouă extragere.

La cea de-a doua extragere participă bonurile fiscale  emise de la ultima extragere  până la începutul lunii iunie. Procedura de desfășurare a extragerii va fi aceeași ca la Loteria organizată anterior, de Paște. Bonurile extrase vor fi validate de către ANAF. În situația în care sunt mai mult de 100 de bonuri câștigătoare, ANAF va organiza o nouă extragere dintre acestea  pentru a rămâne, în final,  doar 100 de bonuri câștigătoare . Fondul de premiere este același, 1.000.000 de lei.

ANAF va publica  pe site-urile sale lista câștigătorilor, urmând ca plata către aceștia să se efectueze în cel mult 60 de zile de la încheierea perioadei de depunere a bonurilor câștigătoare, care va fi pe 13 iulie.

Dacă vor fi extrase mai puțin de 100 de bonuri câștigătoare, suma de 1.000.000 de lei se va distribui în mod egal câștigătorilor.

La ultima extragere au fost selectate peste 18.000 de bonuri câștigătoare, a căror valoare a fost de 54 de lei pentru fiecare, sumă ce va fi remisă câștigătorilor până pe data de 18 iulie.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: