Femeie prădată în scara blocului. Făptașul prins de polițiștii buzoieni, în mai puțin de 3 ore de la sesizare

Sursa foto: Arhivă

O buzoiancă de 63 de ani a sunat astăzi, pe la amiază, la 112 și a anunțat că în momentul în care intenționa să intre în blocul unde locuiește, i-a fost furată geanta, prin smulgere, de către o persoană necunoscută. Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă a Biroului de Investigații Criminale de la Poliția municipiului Buzău, fiind demarate de urgență verificări pentru clarificarea situației și identificarea persoanei indicate de apelanta.

Deși femeia păgubită era în stare de șoc și nu a putut furniza foarte multe informații asupra semnalmentelor făptașului, polițiștii au reușit, în mai puțin de 3 ore de la primirea sesizării, să-l identifice și să-l găsească pe bănuit pe raza municipiului Buzău. Astfel, din cercetările efectuate, a rezultat că bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 26 de ani din Bacău. În urma  investigațiilor, polițiștii au stabilit că acesta locuiește fără forme legale în comuna Stâlpu din județul Buzău.

Totodată, din cercetări a reieșit că tânărul băcăuan ar fi principalul bănuit în comiterea mai multor fapte similare.  Împotriva sa polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie și continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a banuitului. Bărbatul urmează a fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventivă.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: